Zundert

In de autosport weten we inmiddels allemaal dat goede apparatuur een enorme bijdrage levert aan het succes. De woningmarkt kan hier stiekem nog iets van leren…

Bijgaand een foto gemaakt door een makelaar en daarnaast dezelfde compositie gemaakt door een WoningCoach.

In deze woning zijn wij samen met de verkopers op het podium beland: in 1 bezichtiging verkocht en dit nadat het 2 ½ jaar te koop stond!

bfc9b56604_succesverhaal4-voorjpgfb6c89cc2a_succesverhaal4-najpg

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.