Wolvega

Deze woning in Wolvega stond al 3,5 jaar te koop, maar zonder resultaat. De gemiddelde verkooptermijn in Wolvega is iets langer dan een jaar. De verkopers waren er wel klaar mee en daarom schakelden zij AV2, met onze Fokelien in.

Dat ging op deze wijze: “Hi Fokelien, Wat een leuk werk doe je toch. Iedereen waar ik mee gesproken heb was heel enthousiast en wij ook. We willen dus graag eens met je praten over de verkoop van ons huis.”

Er werd een afspraak ingepland: Het huis was goed, maar kwam niet uit de verf: er werd meer sfeer toegevoegd, ook werd er flink opgeruimd en uiteindelijk gestileerd en gefotografeerd. Tevens hebben we alle knoppen op funda goed gedraaid om een hoge positie te verwerven.

Resultaat met een investering van € 750,00: in 6 weken verkocht!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.