Historie

In 2004 startte Lidy Zwijnenburg met haar bedrijf AV2. Een geheel nieuw concept in Nederland, met als doel te koop komende woningen optimaal te presenteren en zo een succesvolle verkoop te bevorderen. Snel en tegen de beste prijs. Opgepikt door het bekende programma TV-Makelaar is AV2 een begrip geworden op televisie en in het land!

Innovatief en hands-on

AV2 combineert een immer innoverende visie op de markt met resultaatgerichte en concrete dienstverlening binnen de huizenmarkt. Ons professionele doel is om de verkoopwens van huiseigenaren te vervullen, zodat zij hun woondroom waar kunnen maken. Daarbij gaan wij uitdagingen nooit uit de weg; het zoeken naar unieke en actieve tools blijft ons bedrijf inspireren!

Woningmarkt openbreken

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé strategische partner van vele kwaliteitsmakelaars, ontwikkelaars, woningcoorperaties en uitponders in Nederland. Wij bedenken niet alleen continue nieuwe concepten, wij doen ook. Alles wat wij bedenken en doen staat altijd in het teken van het hogere doel: de verkoop van woningen versnellen. Sneller en tegen de hoogste prijs.

WoningCoaches

Onze WoningCoaches zijn creatieve alleskunners. Ze hebben een zesde zintuig voor de sterke en zwakke punten van elke woning. Ze adviseren over de best mogelijke presentatie van een woning en ze treffen ook heel daadkrachtig alle maatregelen die nodig zijn voor een betere presentatie van een woning. Dat alles met het doel om de sterke punten van een woning zo goed mogelijk bij de doelgroep voor het voetlicht te laten komen.

Meer informatie?

AV2 is tot op het “bod” gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het “bod”.