Wie zijn we

In 2004 startte Lidy Zwijnenburg haar bedrijf AV2. Een geheel nieuw concept in Nederland, met als doel te koop komende woningen optimaal te presenteren en zo een succesvolle verkoop te bevorderen. Snel en tegen de beste prijs.

Innovatief en hands-on

AV2 combineert een immer innoverende visie op de markt met resultaatgerichte en concrete dienstverlening binnen de huizenmarkt. Ons professionele doel is eigenaren van woningen hun verkoopwens te laten vervullen om de nieuwe eigen woondroom te kunnen realiseren. Daarbij gaan wij uitdagingen nooit uit de weg; het zoeken naar unieke en actieve tools blijft ons bedrijf inspireren!

Lidy Zwijnenburg
AV2 team

Woningmarkt openbreken

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé strategische partner van vele kwaliteitsmakelaars, ontwikkelaars, woningcoorperaties en uitponders in Nederland. In 2012 lanceerden wij een nieuw, baanbrekend concept waarmee we in staat zijn de op slot zittende woningmarkt open te breken. Wij bedenken niet alleen, wij doen ook. En alles wat wij bedenken en doen staat altijd in het teken van het hogere doel: de verkoop van woningen versnellen. Sneller en tegen de beste prijs.

WoningCoaches

Onze WoningCoaches zijn creatieve alleskunners. Ze hebben een zesde zintuig voor de sterke en zwakke punten van elke woning. Ze adviseren over de best mogelijke presentatie van een woning en ze treffen ook heel daadkrachtig alle maatregelen die nodig zijn voor een betere presentatie van een woning. Dat alles met het doel om de sterke punten van een woning zo goed mogelijk bij de doelgroep over het voetlicht te brengen.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884