Wagenberg

Wat onze auto’s niet teweeg kunnen krijgen: onze tekst beweegt mensen…”U krijgt uw woning niet verkocht…wij wel binnen 8 weken….”

Deze verkopers wisten eerst niet van ons bestaan en zagen onze auto in Utrecht staan (60 kilometer van het thuisfront). Zij werden geprikkeld en stuurden een mail; hun woning stond al bijna anderhalf jaar te koop en er waren in al die tijd twee kijkers geweest.

De presentatie was niet optimaal en de sterke punten te weinig uitgelicht. Daarnaast gelegen in een dorp dat niet zo bekend is. Aan AV2 de uitdaging om de woning te laten opvallen tussen de rest van het grote aanbod. Daarvoor hebben we gezamenlijk alles uit de kast gehaald: presentatie aangepast, zwoele nachtbeelden gemaakt, een verkoopprijs op een zoekgrens van Funda gesteld en alle toeters en bellen eraan gehangen om een zo hoog mogelijke positie te krijgen. Natuurlijk inclusief een dronevideo die de ligging met afstanden naar de grotere plaatsen in de omgeving laat zien.

En het heeft z’n vruchten afgeworpen, de eerste kijker kwam binnen drie weken en het was meteen raak!

In die omgeving staat in de huidige markt een gemiddelde woning in deze iets hogere prijsklasse een klein jaar te koop; de investering bedraagt nog geen 1 procent van de vraagprijs. Het feit dat de eigenaren nu al kunnen gaan zoeken naar een nieuw thuis heeft hen het meest verrast!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.