Verkoopteksten schrijven

Samen met de verkopers schrijven we aan de keukentafel de verkoopteksten. Zij bereiden zich voor op de kernpunten van de woning en waarom zij destijds verliefd werden. Wat zijn de fijnste plekjes van het huis en waar wordt de doelgroep nu verliefd op?

Dit versleutel we naar een pakkende tekst. Als de laatste punt geschreven wordt, dan weet de makelaar zeker dat de verkopers akkoord zijn. Hierdoor zijn er geen open eindjes en kan de makelaar met de levering van alle producten ( de volgende dag) direct aanmelden!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.