Verbouwen nu nog even niet

Heeft uw huis meer potentie dan de huidige situatie? Dan is het concept ‘Verbouwen? Nu nog even niet!’ ideaal voor u.

AV2-visu Pericleslaan 1, Assen wk (1)AV2-visu Pericleslaan 1, Assen wk (2)

In deze variant krijgt u een uitvoerige scan van alle pluspunten én verbeterpunten van uw woning. Aan de hand van die mogelijkheden creëren de WoningCoaches tal van varianten om uw woning naar een hoger niveau te tillen. Uitbouw op de begane grond? Tweede badkamer erbij? Een compleet nieuwe keuken? Een andere vloer? Alles kan. U ziet in een schitterend boekwerk visualisaties van de vele mogelijkheden die uw woning heeft, in beelden die niet van echt te onderscheiden zijn!

Zo kiest de koper samen met de makelaar het gewenste niveau. Tot in de kleinste details. Een voorbeeld: bij de nieuwe keuken die is gevisualiseerd in het Droomboek, staan zelfs eventuele aanpassingen van het leidingwerk al ingetekend… U zult zien: uw huis zult u in veel gevallen niet meer herkennen. Een potentiële koper zal zijn droomhuis er juist wel in herkennen; die krijgt de mogelijkheden op een presenteerblaadje. De exacte wensen van de koper kunnen worden verwerkt in de woning. Maar wie gaat al die ‘upgrades’ van de woning betalen? De bank in ieder geval niet – die gaan tot 102% van de getaxeerde waarde en geen cent meer…

Geen nood! Dit is juist de reden dat AV2 ‘Verbouwen? Nu nog even niet!’ heeft ontwikkeld. Een concept dat dit fundamentele probleem van de woningmarkt bij de wortel aanpakt. Een uniek en toch erg simpel concept: AV2 stemt dus met de kopende partij tot op de millimeter de wensen voor hun droomwoning af. En voert dat door in de woning, door daadwerkelijk te gaan verbouwen. Vóór taxatie. Na taxatie krijgt het huis een heel ander prijskaartje. En dus een hogere hypotheek. Verkoper blij, want het huis is verkocht. Koper blij, want alle gewenste verbouwingen zijn meegefinancierd binnen de maximale 102%.

En het kan nog een stapje verder. Geheel legaal en conform de richtlijnen van funda: hetzelfde huis kan twee maal op funda worden geplaatst, met twee verschillende prijzen. Het huis zoals het nu te koop staat. En het huis na de upgrade; dus met een hogere prijs. Een extra kans dus op verkoop. En AV2 bedenkt en verkoopt niet alleen mooie concepten, maar voert daadwerkelijk alles zelf uit. Met eigen mensen en met eigen middelen. Alles onder één dak, met maar één doel: huizen verkopen! Vraag uw makelaar dus vandaag nog naar ‘Verbouwen? Nu nog even niet!’.

visu woonkamer de bossen 1avisu woonkamer de bossen 1b

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.