Verbouwen is Verkopen

Verbouwen is verkopen: al in 2012 verbouwde AV2 een woning die al 150 weken te koop stond: na een investering van € 55.000 steeg de verkoopprijs van de woning met 20% en werd de koop binnen acht weken gesloten.

2 (1)2 (2)

Waarom zouden we een woning verbouwen als we niet weten wat de wensen van de toekomstige bewoners zijn? De wensen van toekomstige bewoners kennen we inderdaad niet. We kennen echter wel hun beperkingen. Hun financiële beperkingen wel te verstaan. Waar voorheen een verbouwing nog kon worden meegefinancierd binnen een hypotheek, daar zijn de huidige mogelijkheden wettelijk beperkt. Speel bij de verkoop van uw woning dus in op het huidige economische klimaat.

Vertrouwen in verbouwen

Al 17 jaar weten wij dat deze metamorfoses lonend zijn: hogere verkoopprijs en meer kijkers! Om dit vertrouwen te versterken, mogen de investeringen pas tijdens het transport (bij de notaris) door de verkoper aan AV2 afgerekend worden. Wees eerlijk…wie durft dit ook aan?

Vindt u dit te snel gaan..

In een strategisch presentatieplan komen alle punten aan bod die uw woning sterker maken. Op basis van dit plan kunt u met uw makelaar beslissen welke strategie jullie willen gaan volgen. Het kan natuurlijk zijn dat uw woning meer nodig heeft en dat er meer middelen mogen worden ingezet. U kunt er dan voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. U kunt dit ook samen met ons doen of u kunt ook het geheel aan ons uit handen geven.

schoonhoven3schoonhoven4
07AV2 (11)
den haag 1den haag 2
Vogelwikke barneveld (1)Vogelwikke barneveld (2)
12AV2 (29)
slaapkamer 006slaapkamer 006b
Oirschot 1aOirschot 1b
slaapkamer 005slaapkamer 005b
14 (1)AV2 (25)
voor 01voor 01 na
06AV2 (7)
16AV2 (31)

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Reviews

Reviews van onze klantenTeam Ommeland Makelaardij & Assurantiën www.ommelandmakelaardij.nlBeste woningcoaches, Al een aantal jaren hebben wij een fijne samenwerking. Wij kunnen jullie beschrijven als een team