Woerden

Midden in de crisis hebben we voor deze verkopers een ( op dat moment ) onverkoopbare woning in Rotterdam binnen 1 maand verkocht.

Toen in het najaar van 2015 hun tussenwoning van rond de € 200.000,00 in Woerden te koop kwam, hebben wij de sleutels bijna “blind” gekregen:

Zet m op AV2, we hebben alle vertrouwen en maak er opnieuw een overwinning van!

Met een investering van ruim € 10,000,00 heeft de makelaar de prijs kunnen verhogen naar bijna € 225.000,00 en zijn er binnen een week 10 kijkers geweest. Er werd tegen elkaar opgeboden en hoewel de 1e koper zijn financiering niet rond kreeg is de volgende koper direct ingestapt!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884