Utrecht

Dit vrij nieuwe appartement in Utrecht kreeg toch aardig wat kijkers, maar de koper zat er iedere keer niet tussen. Die bleven uit door diverse redenen.

Samen met de verkopers hebben we het plan gemaakt op welke wijze het al mooie appartement verder versterkt kon worden:

Keuken schilderen, een balkon visualiseren, van een saaie werkkamer een mooie twee persoons gastenkamer gemaakt en meer emotie en detail erin en alle pijlers van Funda goed vullen.

Na bijna drie weken kregen we deze reactie van de verkopers:

'Nadat ons huis op funda was geplaatst kwamen er 5 bezichtigingen in 1 week en hebben wij ons huis verkocht binnen 10 dagen!"

Met name het schilderen van de keuken is een goede investering geweest!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884