Lisse

In Lisse staat de gemiddelde woning in deze prijsklasse één jaar te koop.

Aan ons de uitdaging bij deze langer te koop staande woning datgene te gaan doen wat een koper aantrekt.

De uitdaging lag ‘m vooral in het feit dat de veranderingen die een koper zou willen uitvoeren best omvangrijk zouden zijn. En om dan binnen de financieringsmogelijkheden van 103% van de getaxeerde waarde te kunnen blijven, is best lastig.

In nauw overleg met de verkopers en makelaar Chantal Lefeber kwamen we tot de conclusie dat de woonverdieping aangepast moest worden. AV2 heeft zich hierin vast mogen bijten en het resultaat is er: verkocht in 5 maanden!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884