Kampen

Deze moderne 2 onder 1 kap woning stond al 3 jaar te koop en nog zonder succes.

De eigenaar woont met veel liefde en zorg in deze woning; alles goed in de verf en prima onderhouden! Er lag wel een andere uitdaging: de koper verliefd laten worden terwijl dit een hele andere doelgroep is dan de eigenaar. Meneer had o.a. een heerlijke royale werkplek, maar in beeld liet dit, voor het gezin met kinderen, te wensen over.

Samen met de makelaar hebben we het plan vormgegeven en was het advies aan de eigenaar: minder zakken van de verkoopprijs en openstaan in alle veranderingen ( keuken schilderen, kinderkamers opbouwen en een inrichting huren), of wel de prijs een essentieel stuk verlagen en afwachten op de markt.

Na wikken en wegen heeft meneer besloten om zijn eigen leefwijze tijdelijk iet wat te veranderen en klaar te zijn voor de commerciële toekomst!


Dit heeft erin geresulteerd dat de woning, net voor Kerst 2015, in twee maanden tijd, door de makelaar verkocht is.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884