Gouda

Er zijn in dit leuke Goudse huis in de afgelopen 7 weken 7 kijkers geweest.

Daarvoor was het gemiddelde kijkcijfer 1 per maand.

De ziel was eruit, de familie verhuisd en zoon-lief mocht blijven wonen. Hartstikke fijn en handig, maar als je een commercieel doel hebt, dan liggen die belangen wel wat uit elkaar.

Samen met de verkopers hebben we overleg gehad; de zoon mag in de nieuwe presentatie nog steeds blijven wonen, maar dan nu op de gehuurde materialen van AV2.

Ook zijn er op de slaap-etage nieuwe vloeren gelegd en hebben we de natte ruimte wat aangepakt.

Door deze metamorfose in gevoel en kwaliteit, kwam de kijker op een andere manier binnen. Voorheen stond de makelaar in de woonkamer al met 3-0 achter; in de nieuwe wedstrijd werd er in de 1e minuten al gescoord……

Het kijkers aantal is 4-voudig; de verkooptermijn is nu 7 weken en het stond in de oude situatie 22 maanden te koop. En dat tegen minder dan 2% als investering!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884