Samenwerkingen

Chantal Lefeber Makelaars uit Lisse

“Ik was 27 jaar, had niets te verliezen en vooral veel om te geven. Misschien achteraf gezien ook wel mijn geluk geweest om zo jong en open in een woningmarkt te gaan bewegen.”

Dit is typisch Chantal

U bent ons ongetwijfeld al eens tegengekomen. Chantal Lefeber begon in 2000 haar eigen makelaarskantoor in Lisse en maakte het haar missie om het beste kantoor van de regio te worden. Met die motivatie gaat Chantal iedere dag de strijd aan om voor u de meest optimale (ver)koop tot stand te brengen.

Uitgelicht

Reviews van onze klanten

Hieronder onze alle andere samenwerkingen

Prijslijst

Wilt u onze prijslijst ontvangen? Vul onderstaande gegevens in en download direct onze prijslijst.

    Meer informatie?

    AV2 is tot op het “bod” gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het “bod”.