Joris van Oosten

‘Professionele foto’s zijn niet meer weg te denken in onze dienstverlening. Ik ben volledig overtuigd over de meerwaarde die ze leveren in het verkoopproces, aangezien de verkoopbaarheid en de verkoopsnelheid aantoonbaar toeneemt door het gebruik van professionele foto’s.
Onze fotograaf is voor mij de uitgelezen persoon om mee samen te werken op dit gebied. Niet alleen omdat er eerlijke en uitstekende foto’s worden genomen, maar juist ook omdat de fotograaf aanvoelt welke details uitgelicht moeten worden om de verkoopbaarheid te bevorderen. De fotograaf laat de werkelijke situatie op zijn best zien, zonder die te verdraaien met eventuele groothoeklenzen.’ – Joris van Oosten over Dé WoningCoaches.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.