Plattegrond in foto

Nieuw van AV2: zo logisch, zo simpel, zo nuttig en toch doet niemand het nog; (miniatuur)plattegronden in foto’s plaatsen.

Voor een potentiële koper is het vaak lastig te bepalen welke ruimte van uw woning nu precies op de foto wordt uitgelicht. AV2 maakt het de koper makkelijk door kleine inzetjes in de foto te plaatsen met de exacte locatie van de betreffende ruimte op de plattegrond. Zo logisch, zo simpel, zo nuttig.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.