Planning en service

AV2-2
Deveney

Maak kennis met Julian en Deveney; onze planners!

Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar van 08.00-20.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur. Onze Commerciële Coaches, ofwel PlanCoaches plannen continue afspraken met verkopers in en doen dit dus ook in de avonduren. Op het gemakje als verkopers thuis zijn, zodat zij ook even samen kunnen overleggen.

De verkoper ontvangt, na het telefonisch contact, een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak en hierbij ook een voorbereidingsfolder. Hierin vinden de verkopers alle uitleg en de creatieve voorbereidingstips.

Wordt een afspraak tussentijds gewijzigd, dan ontvangen de verkoper en de makelaar hier natuurlijk ook bericht van. Hierin staat ook de reden van wijziging.

Na het bezoek worden alle producten en pakketten altijd binnen 48 uur, in één compleet pakket uitgeleverd. Zelfs 80% van alle woningen worden binnen 24 uur uitgeleverd. Niks in delen of stukjes; altijd alles in het complete pakket wat er besteld is. Wilt u de producten verwerkt hebben in fundadesk en/of Realworks, dan plaatsen wij dit voor u.

Wilt u alle producten de volgende ochtend voor 09:00 uur ontvangen? Eén mailtje is afdoende om onze KantoorCoaches in de allerhoogste versnelling te krijgen!

Doen we een keer iets fout, of ziet u graag een aanpassing in het door ons geleverde product, dan ontvangt u deze binnen drie uur. Niks vijf keer bellen en smeken, dat doen we gewoon in de Polder. Dat is het voordeel van een Oer-Hollands bedrijf; korte en snelle lijnen!

En dan de laatste stap; de factuur… Per twee weken wordt er gefactureerd en u kunt deze factuur binnen 30 dagen betalen.