Planning en service

AV2-2
Deveney

Maak kennis met!
Julian en Deveney, onze planners!

Ons kantoor is op de werkdagen bereikbaar van 08.00-20.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur. Onze Commerciële Coaches plannen continue afspraken met verkopers in en doen dit dus ook in de avonduren. Op het gemakje als verkopers thuis zijn.. kunnen zij vaak ook samen even overleggen.

De verkoper ontvangt de email met de bevestiging van de gemaakte afspraak en hierbij wordt ook een folder gevoegd met alle uitleg en creatieve voorbereidingstips.

Wordt een afspraak tussentijds gewijzigd, dan ontvangt de verkoper en makelaar hier natuurlijk ook een bericht van. Dit ook met de reden van wijziging.

Na het bezoek worden alle producten en pakketten altijd binnen 48 uur, in 1 compleet pakket uitgeleverd. Zelfs 80% van alle woningen worden binnen 24 uur uitgeleverd. Niks in delen of stukjes, altijd alles in het complete pakket wat er besteld is. Wilt u de producten op fundadesk en/of Realworks verwerkt hebben, dan plaatsen wij dit voor u.

Wilt u alle producten de volgende ochtend voor 09:00 uur ontvangen? 1 mailtje is afdoende om onze KantoorCoaches in de allerhoogste versnelling te krijgen!

Doen we een keer iets fout, of ziet u graag een aanpassing in het door ons geleverde product, dan ontvangt u deze binnen drie uur; niks vijf keer bellen en smeken…dat doen we gewoon in de Polder. Dat is het voordeel van een Oer Nederlands bedrijf.. korte en snelle lijnen!

En dan de laatste stap: de factuur…per twee weken wordt er gefactureerd en mag u deze factuur met 30 dagen betalen.