Oegstgeest

Sinds juli 2018 stond deze villa in Oegstgeest te koop.
De eigenaren waren inmiddels verhuisd en in juli 2019 hebben wij de woning mogen inrichten.
Terwijl half Nederland op vakantie was, heeft makelaar Panne van Soest Makelaars een openhuis georganiseerd: Daar kwamen vele kijkers op af en ook de Koper liep hier tussen…!

Bijgaande de blije reactie van de eigenaren:

“Hallo Lidy,
Het is een prima actie geweest, binnen 1 1/2 week nadat het ingericht was en opnieuw op funda was gezet was het verkocht. Wij zijn er heel erg blij mee en hadden dit absoluut niet verwacht.
Dank voor jullie bemoeienis!”

AV2 oestgeest AAV2 oestgeest B.jpg

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.