Nieuwbouw

Schakel op een zaterdagmiddag uw TV in en ongetwijfeld krijgt u weer een exemplarisch voorbeeld voorgeschoteld: een nieuwbouwwoning zonder sfeer. Zonder ziel. Zonder eigenheid.

Een mooi pand, vol met mooie spullen. Een huis, maar voor de bewoners geen thuis. De oplossing van Hilversum: jaag een buslading Thomassen en Lodewijken, Jannen en Monieken, Pieten en tegenwoordig zelfs boer Tommen naar binnen. En laat deze ‘professionals’ de hele boel grondig verbouwen. Achter deze fotogenieke voorhoede staat natuurlijk een team van echte professionals klaar, voor het interieurontwerp, bouwmanagement en de styling. Maar waarom gokken op de kleine kans dat uw brief in Hilversum uit de grote stapel wordt getrokken? Waarom niet vooraf anticiperen op dit bekende fenomeen en ervoor zorgen dat vanaf de eerste dag uw nieuwbouwwoning ook echt uw droomwoning is? Dat uw nieuwbouwhuis ook echt uw thuis is? En waarom niet profiteren van een slimme financiële constructie en uw droomhuis een droomstart geven? Het kan! Uiteraard met AV2 dé WoningCoaches.

AV2 werkt nauw samen met ondernemende projectontwikkelaars en woningcorporaties, die hun klanten willen behoeden voor de grootste valkuil van een nieuwbouwwoning. Want zelfs voor ons, ervaren professionals, is het een hele kluif om van een nieuwbouwwoning een warm bad te maken. Een echt thuis. Maar we kunnen het, we doen het en bieden het nu ook aan als een compleet product. AV2 biedt een complete dienstverlening aan toekomstige eigenaren van een nieuwbouwwoning. Wij bezoeken de toekomstige kopers in hun huidige woning en inventariseren hun huidige woonomgeving, gezinssamenstelling, huidige voorkeuren en wensen m.b.t. de nieuwe woning. Wij bezoeken vervolgens samen met hen het droomhuis in aanbouw en vertalen hun dromen met het dan nog vaak kale pand in sfeerimpressies en concrete plannen. En, behoorlijk uniek in Nederland, AV2 voert die plannen ook zelf uit.

Van sfeerimpressie tot verhuizing. Zelfs tot de eindschoonmaak. Alles onder één dak. En in één bedrag: want de verbouwings- en inrichtingskosten worden opgeteld bij de aankoopwaarde – uiteraard zeer interessant met het oog op de hypotheekaanvraag. AV2 start dus met een impressie van de gewenste sfeer. En AV2 levert die sfeer; dat is het verschil en dat maakt het verschil. Wij pakken alles aan. Vloeren, wanden, keukens, badkamers. Als de huidige bouwwerkzaamheden gestaakt moeten worden, dan regelt AV2 dat. Wij regelen bouwvergunningen, bouwkundig onderzoek en werkomschrijvingen. Wij meten de woning in en sturen de werklui aan. Daarnaast kunnen wij alle voorgestelde meubels en accessoires leveren; dankzij onze uitstekende contacten met kwaliteitsmerken vaak tegen betere condities en prijzen. Wij visualiseren en wij realiseren. Alles in één hand, alles onder één supervisie. Want een nieuwe woning bouwen, dat is de kunst niet. Een nieuw thuis bouwen, dat is een vak. Dat is ons vak.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.