Als licht een wapen is, dan is donker dat ook.

You’ll never get a second chance to make a first impression. Een foto moet de kijker in het hart raken en via dat hart in het hoofd van de koper blijven hangen.

Bezoek een woning om elf uur ’s ochtend en om elf uur ’s avonds. Een verschil… van dag en nacht. Licht doet iets met sfeer, maar donker ook.

We kunnen hier lyrisch gaan verhalen over wat nachtfotografie voor de verkoop van een woning doet; bekijk de video hierboven – daar kan geen geschreven woord tegenop.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.