Kantoorvideo

Uw kantoor en omgeving vastleggen in een sprankelende film! Zegt u het maar: u krijgt de WoningCoach 4 uur op bezoek en samen met u, maakt zij alles:

Dronevideo van uw werkgebied, volledige fotoreportage van uw kantoor en uw mensen, Matterport van uw kantoor, funda beoordelingen, hoe goed bent u t.o.v. uw collega’s en waarom springt u er bovenuit?

Alles is mogelijk en waardoor? Omdat 1 WoningCoach getraind is om dit creatief te maken en alle apparatuur (altijd) bij zich heeft! Laat het ons weten als u deze uitdaging met ons durft aan te gaan!

Alle producten die de WoningCoach maakt, ontvangt u ook los. Met uw nieuwe teamfoto, Dronevideo van de omgeving of een van de andere producten kunt u ook commercieel mee aan het werk gaan!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.