Interview met de verkoper en/of makelaar

De antwoorden op interview vragen zijn de beste reclame voor uw woning die er is.

Wat waren destijds uw redenen om deze woning te kopen? Op welke ‘karaktereigenschappen’ werd u verliefd? En wat gaat u straks zeker missen als u verhuisd bent?

De antwoorden op die vragen zijn de beste reclame voor uw woning die er is. Daarom kunt u bij AV2 ook een video laten maken waarin u zelf als verkoper aan het woord komt.

Zo’n video speelt direct in op de emotie. En is daardoor heel geloofwaardig als aanvullend verkoopinstrument.

Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.