Inrichten met verhuurmaterialen

Hoe goed de markt ook is, een op en top gepresenteerd huis verkoopt altijd beter!

AV2 (2z)AV2 (3)
voor woonkamer 1na woonkamer 1
voor keukenna keuken

Natuurlijk kunt u woningen door ons laten inrichten: de materialen worden gehuurd voor 1 bedrag, zolang de woning te koop staat en de kosten hoeven pas tijdens transport betaald te worden. Zo weet iedereen zeker, dat AV2 er het maximale uithaalt!

En de kosten…die worden per woning bekeken en gaan gemiddeld keer 4 bovenop de verkoopprijs!

AV2-9346AV2-9346a
AV2 (12)zAV2 (13)
06AV2 (7)
14 (1)AV2 (25)
voor kleine slaapkamerna kleine slaapkamer

Een bezichtiging verloopt altijd volgens vaste patronen. Een kijker bekijkt bij binnenkomst een woning van rechts naar links en vervolgens van links naar rechts. Elke onderbreking in deze observatie wordt ervaren als een belemmering.

Na de eerste observatie loopt de kijker naar de eindlijn van het licht, beoordeelt het uitzicht, draait 180 graden en herhaalt de rechts-links-rechts-observatie. En dan mogen er dus geen belemmeringen opduiken in het gezichtsveld.

AV2-Noordhoekstraat 1 Schaijk-(5) 1VoorAV2-Noordhoekstraat 1 Schaijk-(5) 2Na
voor slaapkamerna slaapkamer
AV2 (3) (1)AV2 (3)b
voor tuinna tuin

Meer informatie?

AV2 is tot op het “bod” gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het “bod”.