Fotografie

You’ll never get a second chance to make a first impression & don’t judge a book by it’s cover; een tegenstelling waar AV2 raad mee weet!

Een woning krijgt inderdaad maar één kans, slechts enkele seconden. En dan is de kaft van het boek wel degelijk van extreem belang. Met andere woorden; het eerste wat men van een woning ziet, moet gelijk goed zijn. Een foto moet de kijker in het hart raken en via dat hart in het hoofd van de koper blijven hangen. Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Iedereen heeft vandaag de dag immers een 8-megapixelcamera op zak. Maar een camera bepaalt niet de kwaliteit van de foto. Een woning fotograferen is vakwerk. De omgeving en de woning moeten zo in beeld worden gebracht dat die klik op de muis even wordt uitgesteld. Dat het oog van de koper net iets langer blijft hangen op dat ene beeld. Dat is vakwerk. Woningfotografie is een specialisme. Een vak. De meest onderschatte stap in een verkoopproces. Vertrouw dus op ons, als specialist.

En natuurlijk maken we altijd een hoogtefoto; deze wordt als hoofdfoto aan u aangeleverd.

Een complete reportage van zo’n 30 beelden en genomen zoals het is; onze instapper. Mede door de creatieve voorbereidingsfolder dagen wij ook uw verkoper uit tot een hoger niveau.

Onze KantoorCoaches bewerken daarna alle luchten en kleuren (mits noodzakelijk), snijden bij, verminderen schaduwlijnen en laten de zon bij het tegenlicht een tandje zachter schijnen.

Kosten: 100,- euro excl. btw!

Meer informatie?

AV2 is tot op het “bod” gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het “bod”.