Fotografie + stileren

Wilt u een beetje stileren maar ook goed presenteren en fotograferen? Dan plakken we dit aan elkaar!

AV2-1 (0)AV2-1 (1)

Uniek product die alleen de WoningCoaches aanbieden aan haar makelaars en verkopers? Waarom uniek? De WoningCoach heeft altijd materialen in de auto die een woning versterken; deze worden gratis gebruikt tijdens de fotosessie.

Ook kijk zij mee naar de sterke punten van de woning, kijk-, loop- en zichtlijnen en de presentatie wordt dan samen met de verkoper veranderd. Deze aandacht maakt iedere woning sterker…en u ook als makelaar.. U biedt een product aan die uw collega concurrenten niet aan kunnen bieden!

q1 (voor) 1q1 (na)
Lekkerkerk 1-1Lekkerkerk 1-2
AV2 26AV2 27
werk-1a (voor)werk-1b (na)

Een bezichtiging verloopt altijd volgens vaste patronen. Een kijker bekijkt bij binnenkomst een woning van rechts naar links en vervolgens van links naar rechts. Elke onderbreking in deze observatie wordt ervaren als een belemmering.

Na de eerste observatie loopt de kijker naar de eindlijn van het licht, beoordeelt het uitzicht, draait 180 graden en herhaalt de rechts-links-rechts-observatie. En dan mogen er dus geen belemmeringen opduiken in het gezichtsveld.

Waarom zetten jullie muziekinstrumenten in onze woonkamer terwijl wij geen noot  kunnen lezen?

Daarom! Wij willen een breed publiek aanspreken. En de kijker moet de mogelijkheden en pluspunten van een woning door een vergrootglas krijgen voorgeschoteld. Dat wil zeggen dat wij een mooie piano plaatsen om aan te tonen dat de ruimte geschikt is voor muziek. Daarom leggen wij een verrekijker bij een raam om te benadrukken dat het uitzicht fabuleus is. Daarom plaatsen wij een open haard. Omdat het kan. En omdat het verkoopt.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.