Fotofilm

Don’t judge a book by its cover. Een woning krijgt inderdaad maar één kans, slechts enkele seconden.

En dan is de kaft van het boek wel degelijk van extreem belang. Met andere woorden: het eerste wat men van een woning ziet, moet gelijk goed zijn. Een fotofilm is daarom de ideale manier om de hoofdkenmerken van de woning te laten zien.

Een fotofilm bestaand doorgaans uit een slide-show van 5 foto’s met de hoofdkenmerken van de woning die vloeiend in elkaar over gaan.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.