Energie Label

Wij helpen in de zoektocht naar bewijsmateriaal voor een gunstiger energielabel!

Een nieuw middel in de strijd om de gunst van de koper: het energielabel. In januari 2015 schoot de overheid met grof geschut een label naar elke woningbezitter in Nederland. Heel grof geschut, slechts een ruwe schatting van het energieverbruik van een woning. Terwijl een dergelijk label voor een koper zwaar mee kan wegen in de keuze voor een woning; het gaat namelijk om geld. Om verbruikskosten en om de WOZ-waarde. Dus heeft het de aandacht van de Nederlander. En van AV2!

AV2 helpt verkopers het grove geschut van de overheid te verfijnen. Concreet betekent dat: helpen in de zoektocht naar bewijsmateriaal voor een gunstiger energielabel. Bovendien zorgt AV2 met haar netwerk voor snelheid: binnen een dag lepelt AV2 de resultaten van een energiescan op 150 punten van de woning op, in nauwe samenwerking met gecertificeerde instituten. Weten waar Abraham de mosterd haalt. Maar ook zorgen dat de mosterd altijd snel beschikbaar is. Snelheid is vaak doorslaggevend in een verkooptraject. AV2 is snelheid.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.