Emotie- en omgevingsvideo met drone

Met de emotie- en omgevingsvideo met drone hebben we een uniek product gecreëerd waarin emotie, onderscheidend vermogen, creativiteit en omgeving de hoofdrol spelen. We gaan met iedere WoningCoach de lucht in en daardoor wordt deze video ondersteund door prachtige hoogtebeelden gemaakt met de drone. Zo springt uw woning er echt tussenuit op funda!

Kijk zelf maar…

Met de emotie- en omgevingsvideo met drone hebben we een nieuw en uniek product gecreëerd. AV2 dé WoningCoaches is de eerste, en vooralsnog de enige, die dit product landelijk heeft gelanceerd en daar zijn wij ontzettend trots op!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.