Emotie en detail fotografie

Samen met de verkopers gaan we op zoek naar de emotie waar de koper van gedroomd heeft!

Dat heeft niets te maken met een globaal totaalplaatje. Dat heeft niets te maken met een gortdroge rekensom. Dat heeft niets te maken met ratio. Het draait om emotie!

Anno 2020 is gevoel en emotie steeds belangrijker geworden. Was het tot voor kort de groothoeklens volledig uitdraaien en schieten maar, is het nu vooral terug naar gevoel.

Bij alle woningen die wij minimaal 1 uur mogen fotograferen, maakt de WoningCoach detail en emotie beelden. Of van de woning, of van de sterke omgeving!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.