Dronevideo

The sky was the limit. Echter nu niet meer.

AV2 volgt technologische ontwikkelingen op de voet en probeert noviteiten door te vertalen naar haar eigen dienstverlening.

Een logische uitbreiding van het brede palet verkooptools zijn dan dronefotografie en een dronevideo. Niet omdat ze in Schoonhoven gadget-freaks zijn, maar omdat hoogte verkoopt. Hoe fotografeer je immers een prachtig huis met een gigantische heg voor de deur?

De koper moet zijn of haar droomwoning zien, vanaf de grond, in detail en nu dus ook vanuit de lucht. No limits!

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.