Fotografie

You’ll never get a second chance to make a first impression. Een foto moet de kijker in het hart raken en via dat hart in het hoofd van de koper blijven hangen. 

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Iedereen heeft vandaag de dag immers een 8-megapixelcamera op zak. Maar een camera bepaalt niet de kwaliteit van de foto. Een woning fotograferen is vakwerk. De omgeving en de woning moeten zo in beeld worden gebracht dat die klik op de muis even wordt uitgesteld. Dat het oog van de koper net iets langer blijft hangen op dat ene beeld. Dat is vakwerk. Vertrouw dus op de specialist.

Met een team van 15 WoningCoaches maken we van iedere woning een bijzonder commercieel object. Gevoel en emotie leggen we samen met de unieke kernpunten van de woning vast. Altijd op zoek naar het onderscheidend vermogen!

Het maken van een reportage neemt (vanaf) 30 minuten in beslag.

 

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884