Emotie en detail fotografie

Samen met de verkopers gaan we op zoek naar de emotie waar de koper van gedroomd heeft!

Op aarde lopen 7 miljard mensen rond; waarom is voor de ene mens slechts 1 van die 7 miljard mensen de liefde van zijn of haar leven? In Nederland staan 7 miljoen woningen; waarom is voor een koper slechts 1 van die 7 miljoen woningen de droomwoning?

Dat heeft niets te maken met een globaal totaalplaatje. Dat heeft niets te maken met een gortdroge rekensom. Dat heeft niets te maken met ratio. Het draait om emotie!

Anno 2018 is gevoel en emotie steeds belangrijker geworden. Was het tot voor kort de groothoeklens volledig uitdraaien en schieten maar, is het nu vooral terug naar gevoel.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884