Verbouwen is Verkopen

Verbouwen is verkopen: in 2012 verbouwde AV2 een woning die al 150 weken te koop stond: na een investering van € 55.000 steeg de verkoopprijs van de woning met 20% en werd de koop binnen acht weken gesloten.

De hedendaagse praktijk wijst uit dat uw woning moet concurreren met maar liefst negenentwintig vergelijkbare woningen. De concurrentie is enorm groot en dus verkoopt een woning zichzelf niet meer. Alles moet kloppen voor de toekomstige bewoner –uw woning moet voor de koper zijn droomwoning zijn. En u krijgt maar één kans van die koper.

AV2 zorgt ervoor dat uw woning eruit springt, tussen die negenentwintig andere woningen. Uiteraard kunnen wij een woning niet verplaatsen of volledig opnieuw bouwen; voor al het andere geldt echter dat wij van elke woning een droomwoning kunnen maken. Want verbouwen is verkopen!

Waarom zouden we een woning verbouwen als we niet weten wat de wensen van de toekomstige bewoners zijn? De wensen van toekomstige bewoners kennen we inderdaad niet. We kennen echter wel hun beperkingen. Hun financiële beperkingen wel te verstaan. Waar voorheen een verbouwing nog kon worden meegefinancierd binnen een hypotheek, daar zijn de huidige mogelijkheden wettelijk beperkt. Speel bij de verkoop van uw woning dus in op het huidige economische klimaat.

Waarom AV2 dé WoningCoaches?

AV2 werkt nauw samen met regionale en landelijke spelers in de woningmarkt. Spelers die beseffen dat styling van een woning alleen niet meer volstaat; het merendeel van de woningen dat AV2 krijgt aangeboden, vraagt om meer dan een paar nieuwe kussens en een lik verf. Inmiddels is AV2 in 12,5 jaar dan ook uitgegroeid tot een strategische partner voor de professionele makelaar, hypotheekverstrekker, ontwikkelaar, uitponder en wooncorporatie. Met een compleet portfolio aan diensten: van vakkundig verbouwen en opnieuw inrichten tot aan professioneel presenteren en beter verkopen.

Vertrouwen in verbouwen

AV2 gelooft niet in mooie praatjes en overlegt dan ook liever keiharde feiten: in 2012 hadden wij gemiddeld slechts 20 weken nodig om een woning die nieuw op de markt kwam te (helpen) verkopen. Woningen die gemiddeld reeds 100 weken te koop stonden en vervolgens door ons onder onze hoede werden genomen, werden in 2015 zelfs gemiddeld binnen 11 weken verkocht. Uniek in onze aanpak is het risico dat wij voor ons eigen rekening nemen: verkopers betalen minimaal 50% van de kosten pas bij transport. En dat percentage kan zelfs oplopen tot 100%, alles is bespreekbaar. Wij bieden financiële creativiteit in allerlei vormen, en delen dus het risico met de verkopende partij. Omdat wij een rotsvast vertrouwen hebben in verbouwen.

Vindt u dit te snel gaan..

In een strategisch presentatieplan komen alle punten aan bod die uw woning sterker maken. Op basis van dit plan kunt u met uw makelaar beslissen welke strategie jullie willen gaan volgen. Het kan natuurlijk zijn dat uw woning meer nodig heeft en dat er meer middelen mogen worden ingezet. U kunt er dan voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. U kunt dit ook samen met ons doen of u kunt ook het geheel aan ons uit handen geven.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2017 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.

Bel of mail dan met de WoningCoaches
AV2 dé WoningCoaches B.V. / Achterwetering 4 / 2871 RK Schoonhoven / info@dewoningcoaches.nl / (0182) 384 884