3D Matterport

Een 3D Matterport Experience is een presentatie met realistisch beeld, gemaakt met behulp van Matterport 3D technologie. De droomwoning komt tot leven, potentiele kopers zien de werkelijke ruimte.

In een 3D Experience kan de potentiele koper zelf een 3D tour door de woning maken. Eerst de slaapkamers en daarna de keuken? Of via de gang direct naar de woonkamer? Het kan met de 3D Experience. Via smartphone, laptop of desktop op iedere locatie en op ieder moment van de dag. Bekijk ook de voorbeelden via Thuis in 3D.

Verleiden is verkopen. Verleid uw klanten met een 3D Experience.

Meer informatie?

AV2 is tot op het bod gemotiveerd. Wij gaan dan ook heel ver in onze dienstverlening aan de actieve makelaar. Welke andere partij in Nederland staat immers zes dagen en vijf avonden per week paraat voor de makelaar? Wie bezocht er net als wij in 2020 maar liefst 7.000 te koop komende woningen? Welke dienstverlener heeft ook 26 vastberaden coaches in vaste dienst? Een team tot op het bod gemotiveerde professionals die binnen één dag al uw producten verwerken in Realworks en funda. Zelf en in eigen huis, in onze geliefde polder op de breuklijn tussen de Krimpener- en Lopikerwaard. Een stel vakidioten die schouder aan schouder met de makelaar gaan voor de belangen van de verkopende partij. Tot op het bod.